till startsidan

2008 kommer jag minnas som ett bra år!

Hejsan! Jag har precis kommit hem och kollar på Blonde and Blonder, den är så jävla skön asså! Hyr den, ladda ner den, köp den....whatever, bara SE DEN!!!! Jag har också kollat på Over her dead body, som också var sjukt rolig! Den är också ett måste. Jag har också ätit mat och nu sitter jag här med en stor skål godis, lite iskall sprite och en full skål med popcorn. Helt ensam, ´men inte så värst dåligt måste jag erkänna! Men den skulle ju såklart blivit bättre med Amanda!
Nu är det bara 50 minuter kvar på år 2008, så njut så gott ni kan och slösa inte bort den här tiden! Jag önskar er ett gott nytt år och hoppas att ni alla kommer få ett bra nästa år! Är jag konstig, är det bara jag som tycker det är sorgligt att lämna år 2008, jag tänker att liksom 2008 aldrig kommer komma tillbaks. Usch, jag får det att låta som typ, Titanic, asså jag menar lika sorgligt som Titanic. 2008 kommer jag såklart minnas som ett bra år! Men 2009 kommer bli bättre!
Det här blir DEFENETIVT det sista inlägget för det här underbara året! För nu ska jag gå till våra grannar och äta efterrätt! PUSSAR ALLESAMMANS!!!!!


Kanske sista inlägget på hela 2008!

Nu sitter jag på mina grannars dator helt ensam och har tråååkigt! Jag ska kolla på en film. Den heter Over her dead body och verkar vara superbra. Jag hoppas att den kan pigga upp mig!  Kommentarer skulle också pigga upp mig REJÄLT mycket!
Jag ska snart äta lite vitlöksbröd, sedan lamm, sås och klyftpotatis, muuuuums, kan bli lyckat!
Jag har nog inte så mycket mer att säga! Jag hoppas att ni får ett bra nytt år! Så jag säger er:
HA ETT RIKTIGT JÄVLA GOTT NYTT ÅR!!!! (okej, nu blev det lite fel, menmen!) Det kanske är det sista inlägget på hela 2008! PUSSAR ÄLSKA´DE BLOGGEN´! <33


Raketer ska smällas!

Ut med det gamla, in me det nya!

Hallojsan! Amanda gick precis ut genom dörren och jag sitter här och har tråkigt. Jag kommer få fira nyårsafton helt själv! Eller med mamma och pappa och våra grannar. Syrran har fest här hemma och våra grannars barn ska till syrrans fest, så jag och ett par gammlingar, wiihhaaa, jag ser verkligen fram emot det. INTE!!!!!!
Jag antar att jag får göra det bästa av situationen.  Jag har ju iallafall hyrt och taddal (läs baklänges) ned  några filmer, sen har jag ju godis, popcorn och en massa annat mums. Så det får väl bli okej iallafall. Nu slänger vi ut det gamla året och in med det nya! Det ska bli ett BRA år. visst?
Jag och Amanda har inte gjort så mycket idag. Vi har spelat lite spel, kollat på ett Bonesavsnitt och ja, spelat lite singstar mm.
Nu ska jag skriva klart era sista frågor.
Fråga 1. Vad är ditt roligaste minne?
Ooj, fy vilken svår fråga. Jag har så många bra minnen. Det dyker liksom upp fler och fler varje dag. Men ett minne jag aldrig kommer glömma som jag upplevde väldigt nyligen var när vi hade träning, jag och tjejerna. Vi gjorde en massa akrobatik saker, haha och jag var jätte dålig på en och jag skrattade så att jag grät. Det kommer jag aldrig glömma. PS. träningen skulle varit roligare om Ceci var med.
Fråga 2. Har du några förebilder?
Ännu en svår fråga. Jag har såklart min mamma och pappa som förebilder. Jag gillar Kevin som var med i Idol, för att han var alltid så glad. Men om han är en förebild för mig vet jag inte!
Fråga 3. Vad är ditt pinsammaste minne?
Det är nog när jag var liten eftersom att jag tyckte allt var så pinsamt då. Jag var på Ica och skulle köpa köttbullar och den var såklart längst in. Jag hoppade upp på frysdisken och tappade balansen och gissa vad som händer? Jo jag åker ned med hela fejset i köttbullspaketen och gud vet vad. Alla stirrade som tusan, gissa om jag sprang ifrån Ica snabbt sen? -.-

Så hoppas ni har fått era svar besvarade nu! Är ni inte nöjda med svaret är det bara att säga till så ska jag fixa till det ni inte var nöjda med! PUSSAR! <3

Svar på nästan alla era frågor.

Hejsan! Jag antar att en del av er sover nu, men svaren kommer här ändå!
Fråga 1. Vilka dagar läser du dagligen?
Jag förstår inte riktigt frågan, men jag antar att du menar böcker. Jag läser böcker i stort sätt varje dag förutom lördag söndag. Ibland är man för trött, men oftast! Jag tycker det är ett bra sätt att bli trött på ifall man inte är trött.
Fråga 2.  Vad är din bästa egenskap?
Oj, vilken svår fråga, Jag är (oftast) ärlig, men kan såklart dra in några vita lögner när det verkligen behövs. Men jag är väldigt bra på att baka. Det kanske inte räknas som egenskap, men det är jag iallafall.
Fråga 3. Vilken är din sämsta egenskap?
Ibland när jag är irriterad och sur kan det oftast gå ut över andra. Det är väldigt dåligt att andra ska få lida när jag är sur.
Fråga 4. Är du rädd för någonting?

Visst är jag rädd för något. Jag är ganska rädd för mörker, jag tycker det är obehagligt. Jag är också rädd för döden. Även fast jag är så ung, fast det är nog många i min ålder som är det.
Fråga 5. Har du någon favoritfärg?
Jag gillar många färger, och det beror helt på olika saker. På kläder gillar jag mycket grått, svart, men också mycket färgglatt, så det kan jag inte riktigt svara på.
Fråga 6. Vilken blogg läser du mest?
Jag läser ofta Kenzas blogg. Också mina vänners, för att veta vad de håller på med. Ibland fastnar jag också för olika bloggar som jag läser regelbundet ett kort tag.
Fråga 7.  Vad är ditt favoritplagg?
Jag älskar stickade koftor, med tights eller byxor. Tunikor också. Jag älskar finkläder, typ klänningar och så, fast de använder jag ju inte så ofta.
Fråga 8. Vad har du för intressen?
Gymnastik, gymnastik, gymnastik. 24/7, det är typ mitt liv. 4 dagar i veckan, men det är ju också super kul. Fast på fritiden är jag med vänner.

Jag orkar tyvärr inte skriva klart alla frågorna, snart faller mitt huvud ned i datorn. Men hoppas att ni har fått svar på några frågor hittils. Fortsättning följer... xD PUSSAR OCH KRAMAR!


Åååh, hatar det här!

Hejsan! Jag och Amanda har precis spelat lite Wii och haft skoj. Men nu blev jag just j*vligt lack eftersom att jag kommer vara helt själv på nyår. Amanda måste typ vara hemma och nu måste jag vara helt själv med fyra vuxna, kul va? 'Sämsta nyår någonsin!!! Asså jag som hade sett fram emot det här så mycket också säger hennes mamma att det inte går, så nu får jag inte göra något!
Jaja, orkar inte skriva mer nu! PUSS :/

Några mer frågor?

Hejsan svejsan! Just nu sitter jag och Amanda vid mitt skrivbord med en varsin dator. Hahaha, snacka om osociala. Jag har min lilla rosa mini, och Amanda har min andra, asså den stationära (rätt?). Vi har precis laddat ner lite filmer och därför är datorerna lite extra sega. En film ska ta 9 veckor att ladda ner, lite va?? Fast med tanke på att den är typ 30 timmar så är väl det inte så konstigt!!
Vi har nu åkt hem till mig och ska käka lite tacos, mumsigt va? Förresten har jag inte fått så jätte många frågor, jag hoppas såklart på fler, men jag är glad för några såklart. Amanda har fått huvudvärk så dte är kanske dags att dra sig ifrån datorn ett tag nu. Snart är det 2009, det ska bli ett super bra år, eller hur? Jodå, det kommer det att bli! Hoppas bara att Amanda kan vara med mig på nyår, annars lär det bli tråkigt asså!
Nu ska jag slita mig från datorn! PUSSAR TILL ER! <3

Frågestund, besvaras ikväll!

Hejsan igen alla söta! Jag gör absolut ingenting just nu, bara kikar på lite bloggar och spelar spel. Jag tror jag ska ta och väcka den lilla sömntutan snart, jag är hunrig! Åh, jag är sugen på varm choklad med vispgrädde, gud vad gott, I want!
Jag tror faktiskt att jag ska ha en frågestund, det är på tiden nu, har ni några frågor vi undrar över? Jag svarar på dom som jag tycker är passande och såklart inga frågor som kan skada mig eller mina närmaste, som ni säkert redan vet! Jag svarar på alla frågor ikväll! Så vad väntar ni på, FRÅGA!!











Usch, trööött!

Godmorgon! Det är riktigt tidigt och jag är vaken, vad nu? Joo, så här ligger det till. Jag låg och sov, det var jätte skönt,

Det här kunde lika gärna vara jag! 

men sen ungefär 8.20 vaknade jag av att Amandas gamla mobil som inte ens har något sim-kort i spelar Everyday, Every Night..... Visst, det är en bra låt, men det var ju för tusan högsta volym, mysigt va? Njaae, inte så värst.
Jag kunde inte somna om så jag gick upp igen. Amanda försöker somna, fast hon kommer inte lyckas! (hahaha).


Lil Rain - Adore you       (Every day, Every night.....)

Jag ägde Amanda, IGEN!

Hola amigos! Haha, nu vart det lite spanskt här i bloggen också! Har dagen varit bra då? Min har iallafall varit suuuperbra! Jag och Mändie har laggat på Umbross, på spela.se ( vi är helt jävla galna). Bakat en kladdis, den blev god, fast dock lite hårt, menmen, man kan ju inte alltid vara ett proffs. Sedan har vi spelat Buzz och sjungit Singstar - Abba. Jag var bäst på Buzz, 3-0 till mig såklart. Men jag måste ju medge att Amanda var en gnutta bättre än mig på SingStar eftersom att hon kunde texterna. (Man måste ju ha något att skylla på!!).
Nu ska vi snart slagga ett tag tills vi vaknar upp igen och då ska vi spela Umbross såklart, vårt mål är att ligga först på morgonen. Vi heter Emsamand på Umbross checka ifall vi nått vårt mål imorgon!
Sov söööööött!!! PUSSAR SÖTNOSAR! <3

Jag ligger 5:a på listan, Amanda SIST!!

Tjenixen!
Jag hann inte skriva imorse eftersom att jag satt och lagga sönder på spelet Umbross på Spela.se, det är sjukt roligt. Jag  var så bäst att jag låg 5:a på listan och gissa hur bra det gick för Amanda? Hon kom ju för tusan sist av ALLA!!! Jag måste nog dela med mig av mina kunskaper, tror jag! Senare, typ vid 10.45 ringde jag määndie och efter ungefär en halvimme hade vi snackat klart och hade bestämt att jag skulle till henne. Så jag tog bussen och nu är jag här. Roligt va? Det är ungefär min morgon.
Vi ska typ spela lite Umbross och baka (hmm...ovanligt??) Jag tror att jag slaggar här, kanske?
Jaja, jag hoppas att jag kan skriva mer ikväll. Jag ska inte plåga Amanda mer med mitt ständiga skrivande. PUUUUUUUUUSSAR!

På nio dagar har jag upplevt mycket!

Hejsan! Det var verkligen länge sedan nu! Ja, faktiskt 9 dagar sedan. På bara nio dagar har jag haft jätte roligt. Jag har åkt skidor, och jag kan faktiskt erkänna att jag blivit mycket bättre än jag var förr. Nu kan jag liksom åka på de isiga ställena också. Ja, ni som åker skidor förstår precis vad jag snackar om. Det har ju också varit julafton, vilket jag absolut inte kan missa. Underbart är det första ordet som slipper ut mig. För det var ju det det var, underbart. Vi åkte upp i bergen med vänner och åt på ett fem stjärnigt hotell, julbord alltså, det var riktigt gott, särskilt Créme brullén (stavning?).
Efter det lyckade julbordet åkte vi hem. Jag och syster började lägga alla julklapparna runt en liten prydnad som vi låtsades att det var vår lilla gran, eftersom att vi inte hade någon.
Vi ställde upp Paradis-asken, geisha, skumtomtar, toffifee, hembakta rischoklader och choklad-kola. Tyvärr var jag inte så hungrig efter julbordet, men det finns alltid plats för lite godis, särskilt på julafton. Vi började öppna klappar, och jag fick en massa fina grejer, kläder, smycken, ett par tofflor som var uppvärmbara från www.coolstuff.se eller com, vet inte riktigt, testa båda. Men sedan måste jag ju erkänna att den bästa julklappen var ju verkligen mini-datorn, rooosa är den. Jag sitter just nu och skriver på den i sängen och jag är så nöjd. Jag var som ett litet barn som precis fått den nyaste och tuffaste barbie-dockan.

     


Så, ja, det är denna pärla jag sitter och skriver på denna kväll, den 28/12 - 2008, 21.56.
Den är verkligen jätte bra och rekomenderas av thá pro Emma, haha, skoja. Fast för de som har stora fingrar är den nog inte jätte passande, eftersom tanjenterna är någon storlek mindre än vanliga, men inte mycket mindre.
Vi har suttit och åkt bil hela dagen, så familjen har gått och lagt sig, haha, jag med´. Fast jag kommer nog vara vaken ett tag till.
Snart är det ju nyår, wiiihaa! Amanda kommer förmodligen hit och firar med mig. Syster har fest och min mamma, pappa ska till vänner, och deras ena dotter ska på min syrras fest och den andra en annan fest och då skulle jag bli själv med päronen, vilket kanske inte är så kul. Hoppas verkligen att Määndiie kan!!
Imorgon ska jag kanske vara med Tows, ååh, jagh har saknat dig sötnosen min, som tusan!
En annan rolig grej är att sööti Ceci har skaffat blogg. Hon bor i Mexico och ska göra det i tre år, gissa om jag ängtar efter henne? Gå in på den, det är ett måste. www.ceci.blogg.se 

WOOOOOW, en sak till, bilderna har jag inte kunnat ladda in på datorn eftersom att den är ny och jag har inte installerat programet ännu. Men det kommer imorgon, I HOPE...Jodå, det ska nog fungera, jag har ju lov för tusan. Pussar nu mina läsare! :) Och i efterskott, GOOOOOD JUL!




Bara kort! (I skidornas värld fortfarande)

Tjenixen!
Jag är ju som sagt fortfarande och åker skidor. Jag har inte fått tag i någon dator förrän nu. Just nu sitter jag på några vänners bärbara, fast deras nätverk är jääävligt segt!
Jag sumerar bara lite kort om vad som hänt. När jag kommer hem skriver jag mer detaljerat.
Det är jätte bra här och vi åker som tusan. I julklapp fick jag en mini-laptop bl.a. Men jag får skriva mer sedan, nu ska vi gå!
PUSSAR, skriver mer Söndag!!

Nu drar man och åker skidor!

Hejsan sötnosar! Det blir sista inlägget på ganska länge nu. Jag ska ju nämligen och åka skidor, jättekul ska det bli. Så skönt, och mycket fikande med bullar och varm choklad med MYCKET grädde, visst låter det härligt!
Jag måste gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Så gottnatt och hejdå på en stund! Och GOD JUL såklart, jag rapporterar så fort jag får tillgång till en dator! PUSSAR! I Will miss thá blogg!
yeeeaaa!! (inte jag)

Vår lärare, till Britney Spears?

Tja! Jag har precis kollat på en film med Towe. Det har varit kul. Fast hon har gått hem nu!
Idag gick vi till skolan en kortis bara, vi kollade på några i vår skolas musikal, den var asskön, våran lärare hade en peruk och en blå balklänning, hahah, han skulle vara Britney Spears! Efter det skulle alla gå hem. UTAN dom som inte hade kommit på kockduellen, d.v.s. jag och Evelina, så som straff fick vi städa hela skolan, fast vi fuskade lite, hehe! Tillslut fick vi iallafall gå hem och jag och Towe stack och shoppade. Köpte en ny BH, ska ta kort sen. + ett par kalsonger till Jacki (julklapp).
Efter det åkte vi hem till mig och kollade på film och nu sitter jag här ensam och hör pappa skrika att jag ska hjälpa till att duka, bäst jag skyndar mig, jag skriver mera sen! PUSSAR!

Snart är det jullov!

Gud, imorgon är det jullov!! Jippiie. Förhoppningsvis behöver jag inte sitta hela dagen (de andra får gå hem kl. 10.00) eftersom jag inte var med på kockduellen så måste man sitta kvar, men jag har ju ingenting att göra, så vi får väl se!
Efter skolan ska jag och Towe iallafall åka in och köpa present till jack, eftersom han hade köpt till oss, jag tror att jag ska köpa några ( fula?) kalsonger, med typ Spiderman på, eller blommor, något sånt, thahah!

Igår var det som sagt avslutning på gymnastiken. Det var superkul. Vi lekte en massa lekar, åt en massa bakelser och jag (delat med Amanda, men det behöver vi ju inte nämna), vann närvaro-tävlingen och fick en supergullig kopp, med godis i. Tar kort sen!
Men nu ska jag göra mig iordning! PUSSAR


Towe skriver!

Hej! Towe här, nu är et så att Emma ska och träna ! och tar samma buss som jag, så hon kanske blir upptagen ikväll men kanske skriver hon, vem vet? Hehe.. Men nu vill hon att jag tar lite biler och lägger ut på bloggen (Emma är på toan)


Towe lagar nudlar, som blev ett enda stort misslyckande. Vi glömde dem och de blev som gröt!
Så vi gjorde lite korv och köttbullar istället! Wooops, nu är det 7 minuter tills bussen går! <3 :) 

Old Times´!

Igår blev det ju lite stressigt och så, jag hann inte riktigt skriva klart! Jag behövde sova lite och orkade verkligen inte sitta längre! Jag chattade lite med Wille - Från Bonde Söker Fru, och gjorde lite annat skoj!

Idag ska det bli en såå naajjs dag asså. Först har man sov morgon till klockan 10.00, sen lite matte, ganska roligt, sedan är det spanska och då ka vi ta med en massa godis och äta, muums! Så en väldigt skön dag helt enkelt!

Nu ska man väl börja fixa sig lite och sedan tar jag bussen te skolan, sen blir det shopping av GODIS!!!!  PUSS!
Kollade på lite gamla bilder! Hahah, de är såå sjuka!


Sofie heting, as liten, men assöt!

Sofie för kanske ett år sedan. Fortfarande söt!


Fan va söt asså! Liten bebis-Towe! <3


Gulliiig Towe nu! :)


Såååå söt Towe, på reservatet!


Jag och lilla Emma ska på maskerad, hahha!

Old Times!


Från att humöret ligger på topp, till tå!

Hejsan svejsan!
Idag har jag haft en bra dag. Vi hade prov i skolan, NO. Det var jobbigt, men det gick superbra, mycket bättre än vad jag hade trott. Så sisådär 14.45 gick jag nöjd och glad från skolan tillsammans med Towe för att dela ut jultidningarna. Och jag kan säga att det inte tog lång tid innan mitt humör låg nere vid marken igen. Så här gick det till, då mitt humör sjönk:
- Hej, här kommer dina jultidningar.
- Men jag vill inte ha några jultidningar.
- Ööh, okej.
- Det är lite sent nu, jag trodde inte att ni skulle komma tillbaka.
- Mmhm, ( wtf?)
Sedan smällde hon igen dörren, så var det med det! Den negnirräk (läs baklänges), ville bara ha sällskap!
Jag har också kollat på Bonde Söker Fru. De gjorde ju as bra val! Men nu är det läggdags! PUS!

Lite stressigt liv just nu!

Gud det är verkligen stressigt just nu. Vad skönt det ska bli med lite lov, bara slappa, fast jag ska ju åka skidor, men det är ändå skönt. Inga läxor, inga måsten, man bara gör som man vill! Jag hann ju tyvärr inte skriva igårkväll och det är ju lite synd, jag förstår ifall bloggen blir tråkigt då, men skolan och träningen kommer först och som sagt är det ett prov idag som jag övade till igår, men provet sitter stenhårt iallafall!
Igår var det verkligen en tråkig dag i skolan. Först kom en polis och typ visade lite vad han hade på sig och vad det innebar att vara polis o.s.v. Det var väl helt okej, inte roligt, inte tråkigt, men ett bra sätt att slösa skoltiden på, hahah! :)
Sedan hade vi lite Engelska, vi skriver en recention om filmen vi såg, Morden i Midsumer - The Animal Within. Den var bra fast ganska seg!
Vi hade sen musik, då sjöng vi en massa schlagerdängor, ganska roligt faktiskt! Ikväll hinner jag skriva mer och jag hoppas jag kan ta lite bilder idag! PUSSAR, ha en bra dag!


julklappar, jippiiee!

Godmorgon!
Igår hann jag såklart inte skriva på kvällen, som jag sa, men vi alla, alltså Jag, Towe och Anna, blev godkända på ett prov, fast det är inte rättat, men vi fick iallafall gå klockan elva och tog bussen halv 12. Vi hade jätte roligt på ditvägen och jag köpte en massa presenter, som jag såklart inte kan lägga ut en bild på eftersom några av de som ska få presenterna kollar min blogg, så då passar det ju inte så bra. Vi åt på Mc´Donalds, muums och sedan åkte vi hem med bussen och då åt jag lite snabbt, sedan var träning igen. Vi gjorde en massa lyftningsgrejer, och jag fick stå högst upp, också ramlade jag ner och stod typ ända uppe i himlen! Och tror ni dom tog emot? NEEJ, utan jag föll och tog emot mig med axeln, så nu har man ont i axeln då också då! ;)
Nu ska jag kolla in lite bloggar om jag hinner, sedan fixa mig och sedan till min besvikelse blir det skola!! ÖÖÖH, jag orkar inte! :( PUSS! <3

To you baby! <3

I know I don't show it, I know I can behave myself stupid and
weird sometimes, but that doesn't mean that I don't love you.
Because I really do. You are the best thing that happened
to me, baby. I am so glad that it's you and me. I love you so
much. I love everyting about you.You know it. Towe Johansson...

Jag vill ha helg, NU!

Godmorgon sweeties!!
Jag vaknade halv 7 och undrade varför jag vaknade så tidigt, men jag tänkte att det var lungt eftersom att det var helg, men icke sa nicke, det är ju måndag kom jag sedan på. Jag skulle gå upp klockan tio i 7, men jag bestämde mig för att somna om, så efter lite dryg 20-25 minuter senare kom pappi och väckte mig. Jag orkade inte vakna så jag somnade om till 7.00, men sen var det dags att vakna!
Idag slutar jag (förhoppningsvis) klockan 11, om jag blir godkänd d.v.s, och det hoppas jag ju att jag blir! Om allt går som det ska åker jag, Anna och älskling Towe åka och shoppa lite, jag MÅSTE köpa julklappar!
Jag tror att jag kommer hem innan träningen, vi får se. Fast det tror jag ju, om vi inte shoppar allt för länge!
Nu ska jag fixa iordning mig lite, fast jag är ganska tidig i planeringen hittils! PUSSAR´!

4 kg choklad på en dag, inte dåligt!

Hejsan gott folk!
Idag hann jag ju tyvärr inte heller skriva imorse. Pappa väckte mig 9.30 och sa att jag hade bråttom för att vi skulle och fixa inför juluppvisningen. Så efter mycket gnäll från min sida fick jag snabba mig upp och åka bort till uppvisningen. Där mötte jag sötnosen Sara, som också FRIVILLIGT gått upp.
Där hjälpte vi väl inte till sådär jätte mycket kanske. En snubbe sa att vi inte skulle få några julklappar ifall vi inte hjälpte till...jo, men så är det ju, var hsn jultomten eller? Hahahah, han var KÖRD!!! ;)
På juluppvisningen gick det bra. Okej jag ramlade ju på allt på hoppet första uppvisningen, menmen, det är ju trotts allt bara en uppvisning, inget att deppa över. Lite tråkigt är det ju, men det är inget att gå i depression för, hihi! :)
Efter det stack jag till min systers tävling. Hon vann en chokladkaka, 2000 gram eftersom att hon var bäst i sin klass och sedan vann mammsen på lotto, så 4 kg choklad då! Men syrran gav ut en massa choklad till sina kompisar, för lite ego är det väl att komma hem med 4 kg choklad!
Nu ska man väl kolla på Wallander om en kvart och sedan kanske man tar och sover lite. Jag orkar nog inte se på hela, men jag spelar in det! PUSSAR MIN LÖÖVELY BLOGG!

RSS 2.0