till startsidan

TO MUCH?? YOU TELL ME!

Godemorgon, sovit gott? Jag har väl sovit ganska gott fram till när jag låg & halvsov vid klockan 9.15. Syrrans kompisar måste vara morgonpigga alltså. Också ska dom gå upp & skrika & låta, respect? Hahaha! Jaja, jag hade ju ställt klockan på halv 10 ändå, fast problemet är att jag inte kan gå ner & göra frulle & kolla på TV. Jag får väl roa mig åt att blogga, vilket inte heller är så dumt, men jag är huuuuuuungriiig! Jag har lust att gå ner & säga att alla ska gå hem NU med det samma!
Tycker inte ni att en sak är konstig med mode? På modevisningar har de alltid extrema saker, som ingen skulle ha på sig när de kanske gick på någon fest eller bara ut på stan. Varför är det då en modevisning? Mode är väl något som är inne, som många har på sig & kanske inte så jätte komplicerade grejer! Haha, någon som fattar mer än mig? Berätta för mig, det skulle vara intressant!
Nu går jag fan ner & äter, pallar inte sitta med ett stort hål i magen!
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Your dream closet-,

Nej nej tog absolut inte illa upp :9 tyckte inte heller att frissyrerna var snygga, men dom var iaolafall väl gjorda och man blir mest imponerad av att det går att göra sånna där frissyrer haha :P

2008-10-29 @ 10:52:47
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Alina

men åå tack hördu va snällt!!! :) jättekul att höra! :) Ha en bra dag! kramar

2008-10-29 @ 12:30:53
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Alina

jättemysig blogg du har förresten! :)

2008-10-29 @ 12:33:17
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Your Dream closet

haha ja det har du faktiskt rätt i :) jag brukar vara ganska bra på olika frissyrer, men det är ju inte så ofta man lyckas till 100% som man själv vill ;)

2008-10-29 @ 13:22:37
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0