till startsidan

RENSA FRYSEN FÖÖFAN :D

Hejsan!
Idag har det inte hänt mycket, så jag har egentligen inte mycket att skriva. Jag bara skriver för att liksom skriva av mig, så att ni vet att jag finns här fortfarande och inte typ gått och brytit benet. (Och det händer verkligen varje dag för mig också...)
En helt vanlig skoldag, med FT hela förmiddagen (FT=fördjupnings tid (?) man får välja vad man ska göra), idrott, engelska. Det var ungefär det. Verkligen inte kul. Efter skolan gick jag hem till Towe och vi skulle äta någonting, fast vi hittade inte något och jag behövde äta, för att jag skulle till träningen direkt efter. Men tillslut åt vi lite kyckling och pasta.
Fast Towe jag måste bara säga en sak till dig, RENSA FRYSEN FÖÖFAN! ;) Hahahaha, det var saker från 2007 och Towe säger bara lite flummigt, det går säkert att äta, du kan ju testa, men jag står ialf över, haha sötnos!
På träningen kändes det bättre i min fot, som jag har haft ont i nu ett tag. Så det är ju skönt, men jag har ändå bestämt mig för att skippa träningen imorgon, för att vila foten så att den är helt superB på måndag igen, bra va?
Så jag kanske åker och shoppar med Towe, jag letar desperat efter en jacka från Bikbok som var slut när jag kollade i tisdag, så jag håller tummarna!
Nu ska jag sova, så att jag inte är alltför trött imorgon! PUSSAR, OCH GOD NATT PÅ ER! <3

Kommentarer
Postat av: Ceci

awwee, gumman jag saknar dig så mycket meer!

2009-01-22 @ 23:59:48
URL: http://ceci.blogg.se/
Postat av: josephine

sv: tack så mkt :)

2009-01-23 @ 07:30:27
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Hejsan, titta gärna in i min blogg! finns egen musik & dansvideos & dikter. Kommentera gärna! :)

2009-01-23 @ 14:58:48
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: FEBB

Nej men gud, tack emma :D godmorgon !!

2009-01-24 @ 10:02:16
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0