till startsidan

Tro på dig själv. Av: Emilia

Det finns mycket som jag tänker på under dagarna som går, men just nu så tänker jag väldigt mycket på hur fixerade vi människor är uttöver hur vi är/ ser utt.

Tjejer, vi får redan från vi är små lära oss att bry oss om utséende. Vi klär på våra barbiedockor fint, vi växer upp och ber om att få den där sminkväskan som ska göra oss lite finare, vi ber där med om leppgalnset för att göra våra läppar glansigare, vi blir äldre och börjar titta på massa filmer där tjejerna är "perfekta" och har ett "perfekt" liv, vi sminkar oss regelbundet, vi läser modetidningar för att hålla oss uppdaterade i vad vi ska bära för kläder för att se bra ut. Vi tar åt oss av alla möjliga skönhetstips för att se bättre ut. Jag menar inte att alla håller på med detta, men jag kan säga er att det är många som gör det. Förstår ni? Är verkligen världen skapad åt att vi tjejer ska bry oss om vårat utseende? Det här är bara mina tankar, för om ni tänker efter ett tag. Så tror jag ni håller med mig om den saken. Jag tror, att detta kan ha en stor betydelse varför det är så många tjejer som får anorexia, så många tjejer som inte är nöjda med sin kropp, jag tror det kan vara därför. Tjejer strävar efter att vara "den perfekta".

Killar, ni lär er redan från början att tävla och försöka vara bäst fysiskt. När ni var mindre så lekte många av er med bilar och actionmangubbar o.s.v. Ni tävlade om vem som hade den snabbaste radiostyrdabilen, vem som sprang fortast, vem som kunde hoppa längst, vem som hade den mest "välutväcklade" actionmangubben. Det var ständigt massa tävlingar, i vad ni än gjorde. Men när ni var små, lärde ni er då att bry er om erat utséende? Nej. Varför använder inte killar smink? (ni tänker säkert ; för att det är bögigt) kan det vara för att de vågar se sig själva som fina utan smink? De lär sig inte att bry sig så mycket? Har jag fel? Jag säger inte att killar inte bryr sig om sitt utséende, verkligen inte, för det vet jag att dom gör, men förstå mig bara rätt. Det är liksom inte alls lika många killar som tjejer som råkar ut för anorexia, bullmi o.s.v. Killarna strävar efter att vara bäst, medan tjejerna strävar efter att vara finast.

Alltså, rätta mig om jag har fel, det här är bara tankar. Och kom ihåg att när jag skriver så menar jag tjejer i stora drag, inte alla. Detsamma gäller killar, självklart är alla olika.

Men varför är det så viktigt att passa in? Att alltid tillhöra någon slags grupp, ett slags gäng eller en slags "sort"? Som en vän till mig sa "men vem är jag? liksom, fjortis, emo, nörd? jag blir ju nörd då..? det finns ju ingenting annat", ungifär så sa han. Vet ni vad jag svarade? Jag sa "du är människa, räcker inte det?". För det är ju precis så det är. Vi måste lära oss att sluta försöka placera in oss i hur vi ska vara, hur vi blir sedda, och vart någonstans vi hör hemma. Vi hör hemma där vi är, vi har våra vänner, vi behöver inte vara någon speciell. Varför kan ni inte bara vara er själva? Man behöver inte sticka ut, man behöver inte vara en i mängden heller. Man kan bara vara, bara vara sig själv. Bara vara människa, det räcker. Alla är vi likadana på något sätt, alla är vi människor. Kan man bli mer lika än så? Självklart finns det hundratusentals olikheter, men, det som ändå överspeglar allt, det är att vi är människor. Och liknare än så blir vi inte. Uppskatta ditt liv, lev ditt liv. Gå inte och grubbla över vem du är, utan lev istället. Du slösar bara din tid och energi på att försöka ta reda på vem du är. Jag lovar att du mår helt klart bättre om du bara lever livet, istället för att gå och oroa dig för något du inte ens ska behöva oroa dig över. Jag insåg det också efter ett tag, du kommer aldrig kanske få veta vem du är, för den du är, det är du. Det kanske låter konstigt, men det är så. Du är en, du är någon. Du är inte en av flera, utan du är du och åter igen bara du. Låt dig själv vara unik, du behöver inte vara som någon annan, är du dig själv, accepterar du dig själv att vara dig själv då kommer du må bra. Du kommer att förstå då att den du är spelar ingen roll, bara du mår bra.

Inlägget blev kanske lite konstigt, men ja.. hoppas ni förstår vad jag ville framföra..
Peace and Love/Emilia

Jag har tagit denna text (som jag fick ta), av www.coolaemila.blogg.se för att jg tycker den är jätte bra & är verkligen värd att läsas. Ifall ni ikadant som mig & också vill ha texten måste ni fråga henne om lov såklart.
Puss o hej leverpastej.

Ischoklad, Bones & Wallander.

Hejsan svejsan!
Idag har jag som sagt bakat lite ischoklad, mumsigt va? Det blev det iallafal. Om någon vill veta så tar man 100 gramkokosfett & 200 gram choklad, mörk eller ljus, smälter det i en kastrull & häller det i små ischokladsformar, sedan måste de bara stå kallt, lätt som en plätt!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, mest suttit vid datorn & chillat, ganska skönt faktiskt. Klockan åtta ska jag kolla på Bones, säsongspremiär & sedan blir det lite Wallander, vi får se ifall jag orkar se på hela, tveksamt. Med tanke på att jag inte orkade kolla på Beck igår, fast den var iochförsig till klockan 12.10, Wallander är ju bara till 23.10, så jag hoppas jag orkar med att kolla! 
Jag ska lägga in ett till inlägg, ett som inte ag har skrivit, utan som http://www.coolaemilia.blogg.se/ har skrivit, en jätte bra text som jag fick lägga ut för henne!
Pussar! <3

Hans fans hotar med självmord!


Tjejerna gör allt för en dejt med Rob Pattinson

Rob Pattinson påstår själv att han har svårt att hitta kärleken, men var han än går står tjejer på kö bara för att få sig en glimt av honom. 

I nya numret av Rolling Stone berättar "Twilight"-stjärnan exakt hur långt hans fans är beredda att gå för att komma honom nära.  

- "Twilight" är en metafor för kyskhetens dygd, men det har fått motsatt verkan. Jag får brev med hälsningar som "Jag tar livet av mig om du inte går och ser 'High School Musical 2' med mig".  

För att ytterligare beskriva hysterin berättar Rob om det allra konstigaste han fått höra från sina beundrare:  

- Nyligen var det en mamma som räckte över sitt barn till mig och sa "Snälla, kan du bita honom i huvudet?"
 
Själv fattar jag inte hur man kan göra så här, har man inget vett i skallen eller? Tror fansen att han gillar när fansen hotar med självmord? Öhh, stört tycker jag!


Första advent & ingen snö!

Godmorgon mina underbara läsare!
Idag ska jag absolut inte göra någonting, förutom möjligtvis lite SO-NO-uppgift, vilket är tråkigt, men nödvändigt! Jag kommer nog bli själv hemma ett bra tag senare. Vad ska jag hitta på då ra??
Här kommer förresten bilderna från baket igår!

Visst ser det ut som myrägg? Men rischoklad ska det bli!

Nu ska dom bara ut i kylan, sedan färiga att äta...mums!


Smörkola ska det bli, den blev ganska hård, men god!
Det blev ett (ganska) lyckat lyckat bak, det enda felet var att kolan blev hård som tusan!
Idag ska jag kanske göra lite ischoklad, det blir så himla gott, visst är det äckligt när man inte gör dom själv, köpta smakar ssip (läs baklänges).
Idag är det förresten första advent & ingen snö alls. DÅLIGT! Men idag blir det väl till att ställa julstakar i fönstrena & skapa lite julstämning.
Jag skriver med största sannolikhet snart igen! PUSSAR!


Britney bär den MYCKET bättre!

Britney igår på Bambi Awards och Madonna på turné i augusti
Britney igår på Bambi Awards och Madonna på turné i augusti

Det råder inga tvivel om vem som är Britney Spears stora idol. När prisceremonin Bambi Awards gick av stapeln i Offenburg i Tyskland igår så dök popstjärnan upp i en utstyrsel som kunde ha varit hämtad direkt från Madonnas scengarderob under "Sticky and sweet"-turnén. 

Britney hade lyckats pricka in den vågade stilen till fulländning, sånär som på den höga hatten som var svart istället för vit.  

26-åringen var på plats på den tyska galan för att ta emot en Bambi-statyett för Bästa internationella popstjärna, men passade även på att uppträda med sin hit "Womanizer".  

Enligt Starlounge källa på plats i Tyskland var det ett stabilt uppträdande, och trots att hon mimade var det en mycket bättre prestation än hennes totalsågade show på MTV-galan förra året.  
Men vad spelar det för roll att hon härmar när hon bär den myyyycket bättre. Eller vad tycker ni?
BRITNEY SPEARS VS MADONNA?


Pepparkaksbak med Towe igår!

Igår bakade jag pepparkakor med Towe, vi åt ju iåförsig upp typ en tredjedel av degen, men resten bakade vi faktiskt pepparkaror av. En plåt lev bra, den andra blev väl inte direkt jätte god.´Vi tog ut dom för tidigt, så dom var jätte mjuka, haha!

Söta formar va?

Snart ska dom in i ugnen!
Jag har tyvärr ingen bild på pepparkakorna när de är klara, klumpigt va?
Idag har jag inte mycket att göra. Alla kompisar kan inte, mamma,pappa, syster är inte hemma. Men de kommer snart och då ska vi baka lite julgodis och så, mysigt va??! Också skulle jag vilja hyra en bra, film, kanske Wallander eller Beck!
Men just nu ska jag nog bara fixa iorning mig lite, & sen...jag har inga planer just nu. PUSSAR! <3

Skvaller, skvaller, skvaller!

"Jag gör Duffy gravid om hon kommer nära"

Kid Rock har ett aningen märkligt sätt att uttrycka beundran

Duffy borde kanske lyda Kid Rock råd att hålla sig på avstånd - rockstjärnan är nämligen så tänd på "Mercy"-sångerskan att han svurit på att han kommer göra henne på smällen om han får chansen.

Kid är alldeles tagen av Duffys charmiga 60-tals look och sound, och han är heller inte sen med att erkänna sina lustar:

- Jag träffade henne nyligen, men jag sa åt henne att hålla sig borta från mig, annars kommer det sluta med att hon blir gravid, säger han till den Daily Star.

- Jag gillar vissa Duffy-grejjer eftersom det är väldigt nostalgiskt för mig som ett Motown-fan. Det är skönt att höra de här rhythm and blues-tonerna blandat med lite nytt. Det har fått mig att tänka på att göra det själv.


Ängelholm med er brudar! <3

Tjooho!
Igår blev det fler som besökte bloggen, jättekul. Nu är jag på humör igen och till helgen ska jag åtminstonde ha 10 besökare. Det är mitt mål, vi får väl se, I HOPE!
Igår tränade jag som sagt sent & det gick jätte bra, jag är så laddad till JSM. Ängelholm med er brudar, det kommer knäcka! Jag längtar!
Idag är det träning igen ikväll, roligt, roligt. Men före träningen ska jag såklart gå i skolan & kanske vara lite med sötnous www.IQblondinen.blogg.se, jag hoppas det går idag. Vi kanske kan baka pepparkakor??
Nu ska jag faktiskt gå och fixa mig. Pussaar!

Beroende av bloggning??

Hejsan svejsan!
Idag har jag varit på bra humör ända tills ungefär en halv minut sen. Jag hade noll besökare, visst, det kanske inte är allt. Men hur kul är det att skriva ifall det bara är jag själv som läser den? Jag började fundera på att lägga av med bloggningen, men det skulle ju inte gå, GAAAH, asså bloggningen blir man BEROENDE av & visst ska jag inte sluta blogga, men ibland blir man bara så deppig! Kan inte ngn bara skicka ett: -Har du haft en bra dag -kommentar eller iallafall säga att man läser den.
Menmen, det är inte hela världen. Idag ska jag träna, jiipppiie! *Bra humör igen* Vi måste hårdköra nu inför JSM, min stora skräcktävling, hjäälp?! Hoppas verkligen att det går bra. Den helgen kommer jag inte kunna blogga, om jag inte får låna någons mobil d.v.s. Så en liten paus nästa helg då? Då kommer jag på måndagen och är laddad som tusan på bloggandet.
Idag är jag också stolt över mig själv, för att jag inte har tagit någon bulle eller kaka, utan tog två mandariner och en riskaka istället. Jag öppnade lussebullspåsen och bara ville äta upp alla. Men icke sa nicke. Jag tycker inte att jag är tjock eller något sånt, jag är ju väldigt smal faktiskt, men jag kommer få hål i tänderna och jag äter alldeles för mycket sötsaker, men det är ett stort NO,NO!
Pussar, pussar! <3

-Towe, visst har vi ungefär samma tutthöjd?

Hej kära blogg. Imorse får jag skjuts av pappa till busshållsplatsen. Jag sitter där ett tag, 10 minuter & bussen har inte kommit, 20 minuter bussen har fortfarande inte kommit, efter 30 minuter går jag upp mot skolan och det visar sig att bussen har kört i diket, haha, smart va? Njaae, inte så jätte.
Så vi fick ta nästa buss, en timme efter. Då skulle tre andra klasser också på så alla klasser bara pressade sig in i bussen, det blev typ slagsmål, men jag puttade & puttade, visst fick jag en sittplats. Sen åkte vi förbi alla stationer, haha, ganska kul. En i klassen liftade och fick åka med en taxi, gud jag skulle aldrig lifta. :)
En timme försenade ledde till att det inte blev någon skridskor, vilket var superskönt. Men bad blev det ju. Inte jätte roligt, men helt okej, vi övade på att livrädda typ.
Jag sa en sak som fick Towe att skratta som tusan, men egentligen var det ganska tråkigt. Jag sa:
-Towe´, visst har vi ungefär samma tutthöjd? Hehe.. 

Okej, vad håller jag på med??

Wooohoo, snurr,snurr!

Efter skolan gick jag och Towe hem till Towe, där kollade vi på Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fjasko. Det var jätte kul, det var ju så länge sedan jag såg Eva & Adam. Sedan när jag skulle gå hem vaxade jag Towes ben, haaha, det var jätteroligt, jag tog tejp & sedan drog jag, tihi.

Okej Towe, kolla bort, ett, två, tre, AAAAAAAAAAAAAAOOOUU! :)

Nu ska jag kanske göra lite läxor, sedan kolla en liten stund på Beck, som jag lånade av Tows idag & sedan kolla på Bonde söker fru.
Förresten är det super kallt inne i huset idag igen eftersom vi inte har ngn uppvärmning, bara några få element. Brrrrrrrrr...
PUSSAR!


Morgon!

Det är fortfarande kallt som tusan, eftersom det inte finns mycket till värme i huset idag, brrrr...
Idag ska jag som sagt ut på isen & sedan bada, fyfan vad dålig jag är, vi får väl se om jag kommer hem hel då, HA!
JAg har suuper bråttom eftersom jag måste göra matsäck & hr inte ens börjat klä på mig, heelp someone?
Idag kommer det iallafall bli bilder som tuusan! PUSS! <3

Man kan jämföra mig med Bambi. På hal is alltså!

Tjenixen! Jag har precis dushat i kallt vatten! Vi istallerar om till typ bergvärme, så idag har vi ingen värme & jag behövde verkligen dusha håret också. Så jag har stått upp&nerböjd över badkaret & källt rinnande iskallt vatten, skönt va? Så nu går man runt & fryser som tusan!
Idag har jag vart i skolan som vanligt, vi planerade lite för "Kockduellen", som är en tävling för 7:an, 8:an, 9:an, man ska laga så god mat, så dömmer man på olika saker. Vi ska förmodligen göra wok, mumsigt va? Fast vi är fem stycken i gruppen, så allt är man inte direkt överäns om. Menmen, det funkar.
Idag köpte mamsen en ny digitalbox som man kan spela in med, så nu kan jag ju spela in Wallander, eftersom jag inte pallar vara vaken på söndagar! Jag vill alltid spela in & nu äntligen kan jag ju det, wiihaa!
Imorgon är det skridskor & simning med skolan som gäller, ganske kul, mmen jag är som bambi på hal is när det gäller skridskoåkning alltså, bara jag kommer ut på isen så ramlar jag, haha! Simning är jag ju bra på eftersom jag har simmat förut, jag spöar hela klassen! :)
Nu ska jag kolla klart på House & sedan ska jag snusa gott,(Line & Fille, remember?). Ingen annan fattar nog än dom! Pussar min älskade blogg. Sweet Dreams! <3

Ungen pussar mig på fötterna!

Godmorgon. Igår var det precis en månad kvar till jul, åååh, vad härligt, jag längtar! Igår efter skolan gick jag hem till sötungen Tows, vi åt mat (ovanligt va?) & lekte med Towes pappas tjejs dotter, som är...ööh, 6 år? kanske. Vi sprang & gömde oss för henne & hon försökte pussa mig hela tiden. Tillslut kände jag mig som en riktig prinsessa, hon började pussa mig på fötterna den lilla ungen! Sen skulle vi gå till bussen & då ville hon följa med, fast vi fick tvinga henne att gå in igen. Tillslut lyssnade hon! På busshållplatsen började jag & Towe lägga oss i snön, det var jätte kul, haha! Annoow tog bilder men dom finns tyvärr på Towes mobil, så dom kan jag inte få tag i!
Vet ni en bra sak?? Ifall jag slutar bita på nagelbanden (jag är inte en kannibal, hehe) före årsskiftet, ska jag få en kamera eller en mobil, det lutar mot en bra kamera, eftersom det är så skönt att slippa vara försiktig om mobilen!
Nu ska jag gå och fixa mig. Idag blir det flätor, jag tar kanske bilder! PUSS!

Trött morgon!

Jag har då sovit ganska bra, men jag var SÅÅÅÅ trött när jag vaknade, jag ville bara ligga kvar & sova i några timmar till.
Idag blir det ungefär bara SO i skolan, tre lektioner SO, en lektion Svenska & en lektion bild, kul va? Skönt är det iallafall. Efter ska jag träna & jag tror inte jag hinner skriva ikväll, vi får se! Igår orkade jag inte se klart Wallander, åååh, tusan, den verkade ju super bra, men jag höll på att slagga!
Nu tror jag att jag ska börja fixa till mig. Jag har inte ens valt kläder än, AAAAAAAAH!;)
Pussar!

Vem kommer mammorna välja?

Hejsan svejsan! Har ni haft en bra dag? Jag har väl haft en bra dag, fast ganska ohändelserik. Jag har kollat på en Morden i Midsomer, TV, gjort lite (med betoning på lite) läxor. Jag håller på med det nu, det går väl sisådär, känner mig väl lite stressad, men jag hinner, det fixar sig.
Jag har tyvärr inte tagit några bilder idag, men vad är det för idé att ta bilder när man inte har något att ta bilder på?? Inte så jätte stor va?
Just nu sitter jag & chattar lite med älsklingen Ceci, men ska snart gå ner & kolla lite på säsongsfinalen på Ensam mamma Söker. Undra vem dom väljer mammorna. Det är redan ganska uppenbart på vissa av dom, men det ska ändå bli spännande att se. Efter Ensam mamma söker blir det väl antagligen lite mys framför Wallander - luftslottet, I think. Jag tror inte jag orkar att titta på hela men vi fårväl se.
Nu går jag ner jag, PUSSAR!

Vad gör man en kall snöig söndag?

Heelu!
Idag har jag verkligen ingenting att göra, eller Towe kunde inte göra något. Hon skulle typ baka med familjen & så. Jag har absolut no idea vad jag ska tillägna dagen åt att göra! Lite läxor kanske`? TRÅKIGT, men defenetivt nödvändigt. En ny header kanske? Jaja, vi får se!
Igår kollade jag lite på Stjärnor på is & CSI Miami. Det var skönt att bara ta det lugnt. Jag försökte gå in på kanal5.se & kolla ifall de gick att titta på tidigare avsnitt. Men det verkade inte fungera, synd, det är verkligen superbra!
Det är ju som sagt snö ute. Det är ganska kul tycker jag, då känns det som om det är nära till jul. Fast det är ju så himla kallt.

Snöööö!
Just nu kollar jag på Sanningens Ögonblick med Linda Rosing. Det går ju as bra för henne. Gud vad hemskt att vara med på ett sånt program, usch!
Nu ska jag titta vidare! Puss<3


Jag är lika vit som snön! :)

Towe ska få en kurs i klockor i julklapp...

Nu har jag badat klart & fixat mig. Det tog längre tid än väntat, menmen, I'm here now! Towe ska komma hit, vet inte vad vi ska göra men något kul blir det väl alltid. Kanske någon film? Jaa, vi får väl se. Hon ringde mig typ för en timme sedan & sa att hon skulle komma om 20 minuter, men hon har fortfarande inte kommit den segisen! Jag tror jag ska köpa en kurs i klockor till henne i julklapp, det skulle ju behövas!
Jag ville bara skriva en sak som är så sant. När man får en dum kommentar av någon så är det den som gräver i hjärtat, det är den man går & tänker på, en timme, en dag, en vecka, eller kanske t.o.m en månad. Det är den dumma onödiga kommentaren man tänker på istället för de 4 positiva snälla kommentarerna! Sluta klaga på folk, ta dom som dom är! & för guds skull, ta inte åt dig av en onödig kommentar, ta åt dig av de snälla, positiva kommentarerna!
Pussar, nu kom Towe precis!

Baad-tajjm!

Godmorgon.
Gud vad dåligt att Anna åkte ut i idol igår. Jag tyckte lätt att Johan skulle åkt ut, elr Robin B, båda är superduktiga, me det kändes som om det var deras tur denna gång, vad tyckte ni? Jag gissar att alla kommer protestera & säga: NEEEEJ, JOHAN ÄR JU BÄST, men icke sa nicke, inte för mig iallafall! ;)
Nu ska jag ta ett vaaaarmt & skönt bad & bara njuta. Jag fryser som bara attans och det är ju inte så kontigt, eftersom vi har haft öppen dörr i ungefär 1 timme & det är -1 ute. Fast det ligger snö ute på marken, mysigt, mysigt!
Jag skriver om igår & dagens planering efter badet. Ca 40 minuter, så gå in då! PEACE! :)

Shopping med Tows

Godmorgon kära blogg!
Igår hann jag inte skriva, jag & Towe åkte & shoppade igår. Det blev ett par leggings, som ser exakt ut som jeans, as balla! + en lite längre svart tröja från Gina. Jag är suuuupernöjd & det får bli min dagliga outfit idag!

Jag får inte upp bilden som vanligt men bilder tar jag antagligen idag! Så ni KOMMER få se kläderna! Vi hade jätte roligt & efter shoppandet åkte jag & tränade. Det gick jätte bra. Jag känner mig as laddad inför JSM!
Idag ringde inte klockan, men som tur var ringde papi, fast typ 10 över 7 så lite försent, men bättre sent en aldrig!
Idag är det slöjd, vilket är superkul! Det är en ganska kort dsag i skolan, men träningen ikväll! Jag är pågång, jag är laddad, jag är täänd! :)
Nu måste jag göra mig iordning mig! Puss!

Idag var vi klätter-apor!

Hejsan svejsan!
Idag har vi varit & klättrat. Det var roligt, men jag hann bara klättra typ fem gånger, snålt va? Det tycker jag iallafall.
Man klättrar upp en liten bit, inte så läskigt, klättrar upp ännu högre, fortfarande inte så läskigt, högst upp, inte så jätte läskigt, men läskigare än vad det var förut, sen kollar man ner, aaaaaaaaaaah, gud vad läskigt det var, det kändes som om jag var 1000 meter upp i luften! Jag är inte höjsrädd eller något, men det kändes väldigt äckligt!

Jag klättrar för fulla muggar!

Towe klättrar & klättrar, fast just i stunden försöker hon hitta något att ta i!

Vi hade som vanligt jätte kul på ditvägen. Jag, Hanna & Towe satt lappar i fejset som det stod Oj, gylfen, på min, Punkare, på Hannas & Jag vill, på Towes. Bilder kommer senare eftersom "bildsidan" inte fungerar! *irriterad*
Hemresan var inte direkt lika rolig som ditresan. Jag var jätte irriterad & på ett fruktansvärt humör. Jag klarade ingenting. Men nu mår jag bättre!
Så vad ska jag göra nu? Joo, spanskaläxa & möjligtvis lite NO-SO. Men innan det ska jag kolla lite på TV!

I try to fly away!

Godmorgon!
Igår blev det inte mycket skrivande, efter träningen kollade jag lite på Cold Case & sedan bestämde jag mig för att lägga mig & läsa. Jätteskööönt!
Igår fick vi våra omdömen, det gick jätte bra. Det stod jätte bra på hela! Thihi. Jag var jätte nervös när jag skulle öppna den. Fast jag vet inte för vad, jag visste ju att det inte direkt skulle stå, Emma är en jätte stökig tjej & dålig på alla ämnen, hon borde gå i specialskola.
Idag ska jag klättra med skolan, jättekul. Jag har faktiskt redan gjort massäck, så slipper jag stressa sen. Jag lovar att ta bilder när vi klättrar, I try to fly away over the sky, okej, så gick den ju iallafall inte, men, det spelar ingen roll!
Nu ska jag nog ta & snygga till mig lite. PUSSEN ÄR TE DIG!

Jag VILLE skämma ut mig!

Igår när jag satt på bussen fick jag bara lust att skämma ut mig. Göra något roligt, typ "råka" sätta på musik på högsta möjliga volym. Har ni någon gång fått en sån känsla? Det var så kul. Fast jag tog mig samman & satt inte på någon musik iallafall. F'n jag skulle ha gjorte. Va kul det skulle vara.
Idag slutar vi klockan 12.00, suuuuperskönt! Bara två lektioner, fast en är ganska boooring!
Jag som trodde att mina omdömen skulle komma idag. Men nepp, de kom inte, men jag hoppas på idag. SNÄLLA KOM KOM, MINA OOMDÖMEN!
Nu ska jag fixa mig lite! Pussar!

Ett bra:igt inlägg

Godmorgon!
Igår hann jag inte skriva eftersom jag hade träning ganska sent & kom hem ganska sent! Men nu skriver jag ju, så det är ju suuuperbra!
Det gick jätte bra på träningen igår. Jag körde en volt jag förut var rädd för & nu gick det jätte bra. Jag körde också andra bra saker & var på bra hurmör hela träningen.
Det blir ett ganska kort inlägg eftersom jag märkte att jag låg efter lite i tidsplaneringen. Ungefär 5 minuter & dom kan bli svåra att ta igen, men jag får väl snabba på då!
Idag blir det en rolig dag i skolan. Bild, Svenska, SO, roligt va?? Också får vi ju hem våra omdömmen idag, aaaaaah! Fan vad läskigt, men det har nog gått bra.
Har ni tänkt på att jag har haft många bra:n i detta inlägg, haha! fem stycken!
PUSSAR & KRAMAR!

RSS 2.0