till startsidan

www.sommarungarna.blogg.se

Hejsan sötisar!

Nu är det så att jag har skapat en ny blogg tillsammans med min kära bästis Towe! Den kommer bli bättre än någonsin och uppdateras oftare!
Så gå in här:
www.sommarungarna.blogg.se '
Allt om dagen skriver jag om i min nya blogg SOMMARUNGARNA!!! Kul va? PUSSAR PÅ ER!
Och gå in, jag lovar ni kommer inte bli besvikna!
Kommentera gärna på vår nya blogg, särskilt hur ni tycker den nya headern är!

Förutfattade meningar!

Godmorgon på er!
Idag var Kenza på Vakna med The Voice och jag fick veta en sak jag inte visste förut. Hon heter, (eller det uttalas)
Kinza, inte Kenza, jag hade ingen aning. Så en fråga idag då:
-Visste du att Kenza uttalades Kinza?
Sen blev jag chockad av hennes röst, den var väldigt mörk och inte sån här himla baby röst, som typ BlondingBella. Så jag blev lite förvånad, man tänker sig alltid en massa saker om andra, jag vet det är jätte dumt, men det gör väl alla?
Det är korka, men jag ska försöka sluta! Jag tänker inte direkt dåligt om varje människa, men man kan ju alltid förvänta sig något av några.'
Efter skolan ska jag och Towe vara, det ska bli kul och vi kanske ska fixa den där "hemligheten", så ifall ni vill veta kan ni ju gå in senare!
Det bllir ingen bild idag, dör jag har super bråttom, så bilder kommer ikväll! KRAMAR OCH PUSSAR! <3

Hemligheter, typ avslöjad, menmen...

Hejsan på er!

Nu har jag kommit hem från gymnastiken och har också hunnit äta en semla, muuuums... När är det förresten semel-dagen? Jaja, det är aldrig fel att börja för tidigt med sånt smarr.
Idag har det väl varit roligt i skolan. Vi har haft lite Spanska, Engelska, SO, musik och sånt.
På engelskan skulle vi läsa ett papper som det stod typ: Can you read the instructions? Så då stod det 21 meningar och man skulle göra det de stod på mmeningarna. På mening ett stod det:
-Read the instuctions before starting. Men det sket ju alla i. Så skulle man typ rita fyrkanter och massa skit. Fast sen bestämde jag mig för att läsa alla meningar och på sista meningen stod det att man inte behövde göra några uppgifter, förutom 2 då man skulle ringa in ordet name. Haha, alla i klassen satt typ och bah, men fyfan vad tråkigt, de här hjälper ingenting. Fast jag kom på det, haha... *STOLT!*
Sedan på Mentorstiden var vi nere i Idrottshallen och spelade pingis. Då spelade jag och Tows tillsammans och det gick BÄST!!!! Vi ägde ut alla, särskilt Ludde och Jakob som vi retade så att de fick typ nervsammanbrott, haha, det va roligt!

Senare i veckan kommer det kanske en nyhet, som är rolig, men jag kan inte avslöja det ännu. Jag kan säga så här mycket. Jag KANSKE ska göra en blogg med Towe, samma inlägg, samma jag, allting samma, bara att vi har allt gemensamt... Så snälla berätta för mig (ni kan vara anonyma om ni vill) Är det en BRA eller DÅLIG idé? Jag tror att det kan bli väldigt bra och på så sätt kan vi få fler besökare och så. Det är verkligen inte så att jag kommer sluta blogga ellere något, men nu får ni faktiskt inte veta mer, jag kanske avslöjar ALLT imorgon!
Lite bilder från idag! (Tagna av Towe, http://www.iqblondinen.blogg.se/)

Towe och Anna på matten, djupt koncentrerade, hm, kanske inte...Jag på Spanskan, vi har tråkigt och är inte så fokuserade på just, SPANSKA!

Svarar på ALLA kommentarer imorgon! KRAM <3

Outfit från Top Shop...

Godmorgon!
Idag har jag en ny klänning/tunnika från TopShop, den är sjukt snygg och jag har tagit en bild..... Fast det är en dålig bild, fast jag får snart en kamera, tror jag, så då blir det mycket mer och bättre bilder!


Man ser inte så mycket, fast det är dragkedjor fram och bak, sen går den ut vid kjolen.
Den kommer alltså från Top Shop och kostar 499:- om jag inte minns fel!

Idag är det tråkiga Samhällskunskap nu på morgonen, fast vi får jobba med ett annat SO-arbete som är roligt. Och det behöver vi verkligen jobba med också. så det blir nog kul.
Efter skolan åker jag direkt till träningen, och möter Sofi för att äta lite Mc´Donalds, jag vet det är INTE bra före träning, fast det har ju funkat i några månader nu, så det går nog bra den här gången också.
Det är så himla jobbigt för att jag måste åka direkt till träningen, för vi tränar så tidigt, fast då kommer jag ju hem lite tidigare istället, fast inte så jätte tidigt, kanske halv 9, eller något snt, jag vet inte riktigt.
Men jag kommer iallafall hinna blogga ikväll, så det är ju iallafall bra!
Nu ska jag bara svara på lite kommentarer och sedan gå till skolan. PUSSAR PÅ ER! <3


Design, design, design...

Hallå där!
Jag har inte hunnit blogga nu på eftermiddagen, och det beror på att jag har försökt göra en ny header, och har absolut inga idéer, så jag vet inte hur det blir med den saken. Jag måste fixa hela min blogg design. Plus att Ceci gärna ville att jag skulle göra en header till henne, men jag har inte gjort det ännu. Men jag ska försöka hinna med. Det är bara det att jag inte har någon idé för hur den ska se ut. Och det är lite svårt att få hjälp av Ceci, eftersom att hon bor i Mexico...
Men idag har vi haft en massa SO, och vi (jag, Towe och Anna) håller på för fullt med ett arbete, det går hittils väldigt bra och vi har hunnit med en hel del, så det ska väl gå bra.

Jag har en bild från i helgen som Tows har tagit, (http://www.iqblondinen.blogg.se/),

Direkt när vi vaknade plockade Towe upp kameran, och då var jag inte så sugen på att vara med på bild!

Nu tror jag att jag ska börja göra mig lite iordning, för jag ska nämligen träna, det kanske blir ett inlägg ikväll när jag kommer hem, men jag tror inte det.
PUSSAR PÅ ER! <3


Fixa blogg-design...

Godmorgon mina vänner!
Har ni sovit gott? Jag har iallafall sovit gott, igår när jag skulle somna var jag helt död i kroppen, jag kunde inte slappna av för att jag var så slut i kroppen, konstigt!

Idag är det en rolig dag i skolan, vi har bild, Svenska, sen bara SO, SO, SO! Sen är det träning, fast jag kommer hem innan, så då kanske jag hinner blogga, om jag inte är med Towe!
Jag ska förresten fixa iordning min blogg, den ser verkligen hemsk ut, så jag ska fixa iordning allting, jag tror att jag hinner på Onsdag eller i helgen. Men jag har ganska mycket läxor just nu och det kommer ju såklart före bloggen, jag har också träning fyra dagar i veckan, tre timmar varje gång, så det blir en hel del.
Jag ska bara lägga in en bild, sen m¨åste jag gå!

Jag satt nyss och borstade tänderna, så jag tog en liten bild med Webkameran.
Nu måstye jag gå! PUSSAR <3

Barnkalas med skratt, skrik och tårar.

Hejsan mina läsare!
Det har inte blivit så mycket bloggande denna helgen, eftersom att jag har sovit hos Towe från igår till idag.
Vi har iallafall haft det väldigt bra. Igår var vi ju hos mig och bakade chokladtårta, och efter det åkte vi hem till Towe. Där åt vi lite mat, kyckling Curry, det var super gott. Sen kollade vi lite på Körslaget och på morgonsoffan, dom har en box med MorgonSoffan. Vi spelade lite blip och åt chokadtårtan, den blev super god och vi åt upp hela. Förutom det på kanterna eftersom det inte är så kladdigt, haha.
Vi somnade väl runt halv ett, så det blev ju ganska tidigt, men vi skulle upp tidigt nästa dag hade vi bestämt oss för, så det var ju bara bra.
Idag har vi hjälpt till med Towes pappas barn, Nathalie, 7 års barnkalas, det gick väl bra, fast det blev ju en hel del skrik skratt och tårar, de vill liksom vinna alla tävlingar och vinner dom inte börjar dom (ibland) gråta, så man fick trösta lite här och där så ordnade sig det. Vi hade iallafall kul och nu kom jag hem för en halvtimme sedan och ska hjälpa till med maten, det blir förresten Wok, och jag ÄLSKAR Wok, sen ska jag göra lite läxor, fast tro mig, jag försöker smita undan för mig själv, men jag måste faktiskt!
Sen kanske jag ska göra en liten tävling, bästa bloggen, jag skriver vilka bloggar som är mina favoriter, sen får man rösta, ja ni fattar. Vi får se ifall jag hinner och orkar idag. PUSSAR PÅ ER! <3


RSS 2.0