till startsidan

Varför är vi tjejer "sånna"?

Jag har försökt kika runt lite på på designadinblogg.se för att hitta något att förbättra på bloggen. Visst finns det väldigt mycket som kan bli bättre. Men jag tänte liksom på småsaker. Jag hittade faktiskt inte så mycket, men jag ska försöka skriva om mig eller vad man säger. Asså typ, hej jag är en 13 årig tjej som heter Emma..... osv. Men vet inte hur man gör, någon som vet? Jag skulle verkligen uppskatta lite hjälp.

En sak som jag brukar tänka på är att tjejer alltid säger negativa saker om varandra, kallar varandra dumma (och väldigt onödiga) kommentarer. När man går någonstans, skolan, jobbet,stan, vart man nu går. Så får man alltid snea blickar från andra tjejer. Man kan få kommentarer som fjortis, bitch, fjolla, emo, H.... Men nästan alla som kommenterar gör det för att de är avundsjuka, och känner sig hotade. Man dömmer bara på utséendet. Typ Oooj, hon har blondt hår och smink, det måste vara en fjortis, vi går och säger det till henne. Men vafan, man kan väl inte bara dömma på utséendet? Det finns såklart en gräns, men håll era kommentarer för er själva då. För jag tror faktiskt inte att någon är intresserad om ens åsikt. Det är SÅ typiskt tjejer. Men kan alla inte bara sluta och säga någonting possitivt om någón nån gång? 
Jag och Towe var en gång i centrum och då kom två tjejer och satte sig jätte nära oss och kolla snett och prata om oss. 
Vi brydde oss inte så mycket, men sen när de skulle gå, så gick de förbi oss och sa:
- BIATCHES!  
Asså, så omoget, de var bara avundsjuka och kunde inte säga något snällt eller positivt. De vet väl inte ifall vi är bitchar! Hade dom kännt oss, FINE. Alla har sin egna åsikt såklart, men håll den inom dig själv. För ingen är intresserad!
Så sluta bara! Vi måste rycka upp oss och kunna säga något positivtnågon gång, man är ju inte alltid snyggast och bäst på allt. 
Inlägger blev ju lite konstigt och så, men det var inte det jag ville ge, bara innehållet! PUSSAR! <3
 


Kommentarer
Postat av: SIVAN

SÄG TYP SÅHÄR:HEJ JAG HETER EMMA OCH JAG ÄLSKAR MINA ...... JAG GILLAR ATT ....OCH JAG VILL BLI.... JAG BOR MED ..... OCH JAG TRIVS .......OSV:)

2009-01-07 @ 17:12:53
URL: http://whineup.blogg.se/
Postat av: bea

(svar)

tack för tipset! :)

usch, fattar grejen. tjejer kan va riktigt tråkiga ibland :(

2009-01-07 @ 17:14:10
URL: http://beasmode.blogg.se/
Postat av: bea

(svar)

det håller jag verkligen med om! :) vi är ju ändå tjejer, liksom ;)

2009-01-07 @ 17:42:22
URL: http://beasmode.blogg.se/
Postat av: Anonym

cool blogg:D

besök järna min oxå !

2009-01-07 @ 17:55:43
URL: http://wendeelaa.blogg.se/
Postat av: paulina

bra sagt! :)

2009-01-07 @ 18:06:43
URL: http://paaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0