till startsidan

Hemligheter, typ avslöjad, menmen...

Hejsan på er!

Nu har jag kommit hem från gymnastiken och har också hunnit äta en semla, muuuums... När är det förresten semel-dagen? Jaja, det är aldrig fel att börja för tidigt med sånt smarr.
Idag har det väl varit roligt i skolan. Vi har haft lite Spanska, Engelska, SO, musik och sånt.
På engelskan skulle vi läsa ett papper som det stod typ: Can you read the instructions? Så då stod det 21 meningar och man skulle göra det de stod på mmeningarna. På mening ett stod det:
-Read the instuctions before starting. Men det sket ju alla i. Så skulle man typ rita fyrkanter och massa skit. Fast sen bestämde jag mig för att läsa alla meningar och på sista meningen stod det att man inte behövde göra några uppgifter, förutom 2 då man skulle ringa in ordet name. Haha, alla i klassen satt typ och bah, men fyfan vad tråkigt, de här hjälper ingenting. Fast jag kom på det, haha... *STOLT!*
Sedan på Mentorstiden var vi nere i Idrottshallen och spelade pingis. Då spelade jag och Tows tillsammans och det gick BÄST!!!! Vi ägde ut alla, särskilt Ludde och Jakob som vi retade så att de fick typ nervsammanbrott, haha, det va roligt!

Senare i veckan kommer det kanske en nyhet, som är rolig, men jag kan inte avslöja det ännu. Jag kan säga så här mycket. Jag KANSKE ska göra en blogg med Towe, samma inlägg, samma jag, allting samma, bara att vi har allt gemensamt... Så snälla berätta för mig (ni kan vara anonyma om ni vill) Är det en BRA eller DÅLIG idé? Jag tror att det kan bli väldigt bra och på så sätt kan vi få fler besökare och så. Det är verkligen inte så att jag kommer sluta blogga ellere något, men nu får ni faktiskt inte veta mer, jag kanske avslöjar ALLT imorgon!
Lite bilder från idag! (Tagna av Towe, http://www.iqblondinen.blogg.se/)

Towe och Anna på matten, djupt koncentrerade, hm, kanske inte...Jag på Spanskan, vi har tråkigt och är inte så fokuserade på just, SPANSKA!

Svarar på ALLA kommentarer imorgon! KRAM <3

Kommentarer
Postat av: Jennifer

haha nej så söta bilder :* Hoppas du hade en jätte mysig kväll

2009-02-03 @ 21:59:10
URL: http://demode.blogg.se/
Postat av: Pia

-Read the instuctions before starting. Men det sket ju alla i. Så skulle man typ rita fyrkanter och massa skit. Fast sen bestämde jag mig för att läsa alla meningar och på sista meningen stod det att man inte behövde göra några uppgifter, förutom 2 då man skulle ringa in ordet name. Haha, alla i klassen satt typ och bah, men fyfan vad tråkigt, de här hjälper ingenting. Fast jag kom på det, haha... STOLT!Hehe, har gjort den också.

Det där med HTML filen, jag tror man går in på typ design->kodmallar eller något. Jag är hemskt dålig på såna där grejer när det gäller blogg.se. :P

KRAM

2009-02-04 @ 07:58:40
URL: http://hennes-blogg.blogspot.com
Postat av: ida

åh hahha kul med spanska?=)

2009-02-04 @ 08:01:14
URL: http://thoursie.blogg.se/
Postat av: Pia

Oj! Missade texten om att du och Towe skulle göra en blogg tillsammans. Hm, jag vet inte. Det skulle faktiskt vara välidgt roligt det också! KRAM

2009-02-04 @ 08:03:13
URL: http://hennes-blogg.blogspot.com
Postat av: Julia tb

Åh tack så jättemycket, och varsågod!! Allt bra idag? Puss

2009-02-04 @ 16:33:20
URL: http://showbyjulia.devote.se/
Postat av: S A N N A

söta bilder! :)<3

2009-02-05 @ 19:58:00
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0